Forskning

Colostrumens far”
Dr. Richard Cockrum, med over 40 års forskning på colostrum, er mannen bak råmelk ingrediensen i Born:Again Colostrum (First Milking Bovine Colostrum), og han betegnes av mange som “colostrumens far”. Det finnes ingen annen kommersiell kilde til colostrum med samme kvalitet, renhet og effekt.


Colostrum og mage/tarm
Colostrum bidrar til betydelig redusert mage/tarmlekkasje, viser ny forskning. Ifølge studien, som ble utført på idrettsutøvere, ble tarmlekkasjer redusert med 80 prosent for de av deltakerne som fikk colostrum i to uker før konkurranse. Forskerne forklarer dette med at colostrum, første melking, inneholder store mengder bioaktive komponenter som immun-, vekst-, og antimikrobielle faktorer.

Les mer om Colostrum og mage/tarm

Colostrum og immunforsvaret
Forskning fra Wales kan tyde på at Colostrum kan hindre immunforsvaret i å svekkes etter trening. Det er en kjent sak at trening gjør at immunforsvaret svekkes noe etter trening, og gjør at man er mer motakelig for sykdom.

Les mer om Colostrum og immunforsvaret

Colostrum og influensa
Det har blitt forsket på effekten av Colostrum og influensa. I forskningen ble bruken av colostrum sammenlignet med bruk av vaksine. Det ble 3 ganger flere tilfeller av influensa i gruppen med vaksine sammenlignet med de som tok Colostrum

Les mer om Colostrum og influensa

Comments are closed.