Dosering

Innhold
Born:Again Colostrum tabletter inneholder 100 sugetabletter med 200 mg colostrum/råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. samt dextrose (druesukker). Bestill Colostrum tabletter her

Dosering og bruk
Ta 1 sugetablett 2-3 ganger pr dag litt utenom mat. Løses opp i munnhulen i løpet av 5-7 minutter. For raskere effekt; ta 5 sugetabletter daglig de fem første dagene. Reduser så til 3 tabletter pr dag til boksen er tom (ca 30 dager). Fortsett videre med 2 tabletter pr dag for videre vedlikehold. Bør brukes over tid for best effekt.

Hva med lactose-intoleranse?
Fordi colostrumen er fra 1. melking innen 6 timer, er innholdet av laktose meget lavt (under 25 mg), og det vil normalt ikke gi problemer. Ta en tablett av gangen.

Hva med melke-intoleranse?
Når det gjelder intoleranser for melkeproteiner vil mange reagere forskjelling. Start med 1 sugetablett daglig og øk gradvis. La kroppen ”venne seg til” colostrumen. Mange forteller at etter en del tids bruk, har kroppen blitt mer tolerant for matvarer den ikke tålte tidligere og magen fungerer bedre. Intoleranse
er nettopp en av hovedgrunnene til at mange begynner å bruke Born:Again Colostrum. Prøv deg fram. En sugetablett tilsvarere ca 1,2 ml melk i kaseininnhold (melkeprotein).

”Førstegangsforverring”
Noen vil oppleve at de blir dårlige når de begynner med Born:Again Colostrum. Dette kan være av forskjellige årsaker f. eks. utrensing av avfalls- og giftstoffer og begynnende heling av plager. Førstegangsforverring er egentlig et godt tegn på at kroppen har startet helingsprosessen. NB! Viktig å ikke slutte, men fortsett til det blir bedre. Dette kan angripes på to måter.
1. Fortsett som beskrevet i bruksanvisningen ovenfor, og dette vil normalt bedre seg i løpet av 1-2 uker.
2. Eller du kan redusere antall sugetabletter og øke etter hvert igjen etter 1-2 uker.

Comments are closed.