Hvorfor Born Again Colostrum

Hvorfor velge Born:Again som din kilde til råmelk?
Born:Again Colostrum inneholder 200 mg colostrum/råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte, og det er nettopp dette som gjør Born:Again Colostrum unik. Born:Again Colostrum inneholder First Milking Bovine Colostrum, som er den eneste kommersielle kilden til råmelk som tilfredstiller standarden som definerer colostrum. Den er den eneste i sitt slag i verden med denne kvaliteten og har over 40 års forskning bak seg. Born:Again Colostrum inneholder optimale mengder beskyttende, regulerende, reparerende og foryngende immun- og vekstfaktorer.

Hvorfor navnet Born:Again?
Colostrum gir nytt liv! Alle vil vi jo være friske og fulle av energi og livskraft. Når vi er friske, er koppen i balanse, og vi produserer optimale mengder immun- og vekstfaktorer. Når vi er syke eller vi blir eldre, er det en ubalanse eller mangel på disse stoffene. Born Again Colostrum med råmelk er naturens måte å kick-starte nytt liv. Ikke bare hos nyfødte, men også hos unge, voksne og gamle. Derfor navnet Born:Again.

Hvordan går det med kalven?
Høstingen av råmelk fra første melking foregår i strengt kontrollerte former og går ikke på noen måte utover kalvens behov for føde. Ei ku produserer normalt 10-12 liter av den spesielle første råmelken, men en nyfødt kalv drikker bare 1,5 til 2 liter. Når kalven har drukket første gang, legger den seg til å sove i fem, seks timer. Det er overskuddet av denne overproduksjonen hos kua (ca. 10 liter) man høster fra. Man griper altså ikke inn verken i kalvens ernæringsbehov eller fjerner kuas naturlige næringsproduksjon.

Comments are closed.